U bent hier

Corsica 2016 - Reisverslag Liliane en Johan

Gepost op 27 november 2017 in Reisverslag
Beter ambassadeurs voor “Corsica” konden we ons niet wensen

Als gepassioneerde wereldreizigers hadden we nog  een droom!  “Corsica” het mooiste eiland en een juweeltje in de Middellandse zee. Maar we wilden genieten van de eerste tot de laatste seconde van deze reis en met een persoonlijke aanpak van reisspecialisten.

Ja dat was het “ Reizen de Globetrotters” doet  Corsica voor actieve levensgenieters zoals wij.

We vertrokken op 18 sept 2016 met een mooi groepje van 20 mensen. Wat hebben wij een pracht van een reis gemaakt, ze was boeiend van het begin tot het einde en wat mij vooral zal bij blijven zijn de parelmoerige stranden, de grillige berglandschappen, reusachtige granietrotsen en diepblauwe zeeën. Het was ook een reis met de klassieke hoogtepunten zoals de uitstappen naar Bastia, Porto Vecchio, het wonder mooie Bonifacio met zijn hoge kalkrotsen, Calvi en dan de indrukwekkende rotsformatie van de Calanche, een hartveroverende streek!!!. Dat was genieten van een enorme rijkdom en diversiteit van natuurlijke schoonheden.

Onze gids Roland en onze zeer ervaren chauffeur Marc zorgden voor een uitstekende begeleiding, echte experten over het eiland “Corsica”.

Onze zintuigen deden gegarandeerd overuren! En dan gecombineerd met dat vleugje luxe, reizen in “Comfort Class met luxe autocar dat is optimaal genieten. Reizen met de “De Globetrotter” was voor ons een zeer aangename ervaring. Beter ambassadeurs voor “Corsica” konden we ons niet wensen.

WAT EEN MOOIE REIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

Nogmaals bedankt, Marc en Roland

Zelf ook zin om dit prachtige eiland vol natuurschoon te bewonderen?  Ontdek dit met ons

Heeft u een vraag? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.