U bent hier

Thomas Cook Travel Shop

We keep our promises!

Wie zijn we?

Thomas Cook Travel Shop is een keten van reiskantoren verspreid over België en maakt deel uit van Thomas Cook Belgium, de grootste Belgische reisorganisatie

Ruime keuze

Thomas Cook Travel Shop richt zich op de verkoop van kwalitatieve Belgische touroperators, luchtvaartmaatschappijen en aanverwante producten.

Bij ons kan je terecht voor een vakantie van o.a. Thomas Cook, Pegase, TUI, VIP, Transeurope, Club Med, Anders dan Anders,…

Daarenboven kunnen wij - door onze preferentiële samenwerking met Thomas Cook en andere touroperators - een aantal exclusieve promoties en producten aanbieden.

Kwaliteit primeert

Wij beseffen hoe belangrijk je vakantie voor jou is. Daarom maken we – op basis van de klantentevredenheid - een strenge selectie in het touroperator aanbod. 
Touroperators die niet voldoen aan deze kwaliteitsnormen verdwijnen zonder pardon uit ons aanbod.

Vakantie-experts staan voor je klaar

Onze medewerkers worden permanent opgeleid over bestemmingen en hotels uit ons ruime aanbod. Ze zullen luisteren naar je wensen en - samen met jou -  je wensvakantie tot in de puntjes uitstippelen.

Transparante prijzen

Door onze transparante en gedetailleerde prijzenpolitiek sta je nooit voor verrassingen! Als dochter van Thomas Cook Belgium, marktleider in België, kunnen we je de beste prijzen
aanbieden voor alle bijkomende diensten zoals bv. huurwagens, luchthavenvervoer, verzekeringen,...

Steeds tot je dienst

Onze Thomas Cook Travel Shops zijn makkelijk bereikbaar, openingsuren zijn aangepast en parking faciliteiten voorzien. Indien je gehaast bent: maak gebruik van onze service ‘Reserveer op afspraak’.

Wij streven ernaar overal en altijd bereikaar te zijn: telefonisch tijdens de kantooruren en natuurlijk...permanent op het web.

De vakantie start aan je voordeur.

Thomas Cook Travel Shop brengt je veilig van en naar de luchthaven tegen een competitieve prijs. Wij pikken je thuis op en zorgen dat je tijdig op de luchthaven komt. 
Bij terugkomst van je vakantie, brengen onze ervaren chauffeurs je veilig naar huis.

Professionele klantenservice

Indien – ondanks alles - je vakantie toch niet aan jouw verwachtingen voldoet, zullen onze medewerkers je met woord en daad bijstaan om je klacht zo snel en correct
mogelijk op te lossen. Met touroperator Thomas Cook hebben wij daarenboven een overeenkomst om – in bepaalde gevallen – je klacht onmiddellijk in het kantoor op te lossen.

Kortom: ‘’We keep our promises!’’ – geen holle woorden maar een slagzin die elke dag weer door onze medewerkers en partners ingevuld wordt.

Onze belangrijkste troeven

  • Gratis gebruik van onze afgesloten en overdekte garage
  • Online boeken van reizen
  • Luxe autocars uitgerust met alle gemaksvoorzieningen.
  • Nederlandstalige reisbegeleiding.

Adres van onze overdekte garage

Cl. Dosschestraat 50,
B-9800 DEINZE

NOODNUMMER BIJ PECH
09 386 57 15

Algemene contactinformatie

De Globetrotter
Tolpoortstraat 34,
B-9800 DEINZE

09/386.12.97
mail ons

Openingsuren

facebook