U bent hier

Reserveer een reis

Gebruik het onderstaande formulier om makkelijk een reis te reserveren. Nadat wij uw reservatie ontvangen hebben sturen wij jou een email met de verdere afhandeling van de reservatie.

Reisgegevens

Een boeking wordt geregistreerd per adres. Een gezin kan dus een boeking uitvoeren door het formulier eenmalig in te vullen, indien je met meerdere personen op verschillende adressen gehuisvestigd op reis wenst te gaan dien je een boeking te doen per adres.

Personen vanaf 9 jaar
Personen tot en met 8 jaar
Enkel van toepassing op dagreizen
Enkel van toepassing op meerdaagse reizen
(Onder voorbehoud en in samenspraak met Reizen De Globetrotter)

Online boeken in alle vertrouwen

U kan met een gerust hart boeken bij ons en vertrekken met uw touroperator: bij financieel onvermogen van het reisbureau of de touroperator is zijn voorschot gewaarborgd, evenals zijn repatriëring (of de verderzetting van zijn reis). Boekingen via niet-verzekerde buitenlandse internetbedrijven, transportmaatschappijen of andere organisaties die zonder vergunning van reisbureau werken, bieden dit voordeel niet - dus geld kwijt! 

Bij iedere reservering wordt op de reissom een voorschot van 30% gevraagd + de eventuele reisverzekering met een minimum van €150 per persoon. De Globetrotter zorgt verder voor een goede afhandeling van uw reservering.