U bent hier

Alle getuigenissen

4

27 jaar terug gingen we voor het eerst met jullie op reis ... lang verhaal. Door gezondheidsredenen van ons beiden terug eens proberen om met de bus op reis te gaan. Eind vorig jaar 5 dagen dus op stap geweest met De Globetrotter naar Wilder Kaiser.We genoten met volle teugen van de reis en uitstappen naar o.a. Tegnersee, Kufstein, Chiemsee, Innsbruck...ende fakkeltocht. De jongere als de oudere generatie konden goed met elkaar opschieten. De bubbels smaakten toen we in de sneeuw stonden. We houden er zelfs vrienden aan over door onze hobby "geocaching". Onze buschauffeur was er trouwens ook weg van, TOF. In 2017 is de volgende reis Noorwegen.

William Vergucht
5

De wandelvakantie in Willingen was fantastisch: prachtige streek, prima gids, top chauffeur, uitstekend hotel en zeer fijne groep.
We kijken al uit naar onze volgende Globetrotter reis!

Debeuf Nincy
4

Alles werd tot in de puntjes geregeld, een reis uit de boekskes! De reis werd begeleid door een super gids en chauffeur. Kortom, wij zijn super tevreden.

Nancy Claeys en Tatiana Simoens
5

Voor ons was de reis geslaagd. Het was de eerste maal dat wij met uw firma op reis waren. Er was een goede begeleiding, de sfeer was goed en het weer was prima en ook het hotel was in orde. La palma is een mooi eiland. Wij kijken al uit naar uw programma voor volgend jaar.

Hubert Van Zele - Van de Velde Catharina
4

Alles is in orde. Laatste reis Polen : ik was verwonderd, mooie autostrade, heel mooie hotels met alles erop en aan en het eten was heel goed een van de betere van al de reizen die ik met globetrotter gemaakt heb !

Solange
5

Fantastische reis naar Willingen (Duitsland) gehad. Zeer goed gezelschap, supercomfortabele bus met superchauffeur, alles erop en eraan.

Coopman Ginette

Onze belangrijkste troeven

  • Gratis gebruik van onze afgesloten en overdekte garage
  • Online boeken van reizen
  • Luxe autocars uitgerust met alle gemaksvoorzieningen.
  • Nederlandstalige reisbegeleiding.

Adres van onze overdekte garage

Cl. Dosschestraat 50,
B-9800 DEINZE

NOODNUMMER BIJ PECH
09 386 57 15

Algemene contactinformatie

De Globetrotter
Tolpoortstraat 34,
B-9800 DEINZE

09/386.12.97
mail ons

Openingsuren

facebook